Onze activiteiten

De "Pleasure Rally", de "Sterrit" en de "Summer Rally" zijn inmiddels drie vaste waarden in ons programma. De "La Macchina Vecchia-Rally's" zijn géén snelheids- wedstrijden! In deze - individueel gereden - toeristische rondritten worden de 'oude', traditionele navigatiesystemen wel toegepast, zij het in een voor iedereen toegankelijke versie: bolletje-pijl, visgraat, foto's, kaartlezen, ... Praktische proeven kunnen bij deze gelegenheden ook niet ontbreken!
Voor de eerste rit van het jaar, de "Pleasure Rally", maken we een 'eenvoudig' roadbook, zodat de nieuwe leden ook zonder moeite kunnen genieten van hun eerste rit in onze club.

N
aast de 3 dagritten hebben we de eerste zondag van juli ons jaarlijks Zomerfeest, een feest voor heel de familie: traditioneel beginnen we met een kort ritje naar onze vaste locatie, waar we dan uitgebreid aperitieven en heerlijk genieten van een gastronomische barbecue. 'A volonté' is hier echt wel op zijn plaats ... Dit feest is ook de ideale gelegenheid om de winnaar van het klassement te huldigen. De uitslag 2018 kan je hier downloaden.

Het hoogtepunt van het jaar is echter onze 3-daagse uitstap, telkens het eerste weekend van augustus. We vertrekken dan op vrijdagmorgen en keren tegen zondagavond terug. Tijdens deze 3-daagse rijden we in totaal ongeveer 500 à 600 km.

De babbelavonden (het woord 'vergaderingen' willen wij niet gebruiken) gaan meestal door in ons lokaal, in principe op vrijdagavond vanaf 20.30 uur.
Ons clublokaal: Tennisclub ISIS, Kokelarestraat 115, 8870 Izegem (tel.: 051/30.29.95).

Voor zowel de babbelavonden als voor de meetings wordt telkens een persoonlijke uitnodiging verstuurd.
De deelname aan de rally's is GRATIS voor leden. Ook niet-leden kunnen deelnemen en betalen dan een kleine bijdrage. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

 
Data 2020: